Wczytuję dane...
SKŁADNIKI
algi morskiekombu* (Laminaria ochroleuca) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Suszone w temperaturze poniżej 42C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować przez 5 minut, gdy wywar nabierze aromatu, usunąć algi. Używać tylko wywaru. Zaleca się używać 1 g alg kombu na 1 litr wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 745 kJ/ 179 kcal;
Tłuszcz:0,5g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g;
Węglowodany:18 g;
w tym cukry:0 g;
Błonnik: 34 g;
Białko: 9,2 g;
Sól:5,1 g INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, skorupiaki, ryby. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Polecamy